Security

Event

Radar Security - 28 mars 2023

ÅRETS VIKTIGASTE EVENT INOM IT-SÄKERHET

Radar Security är en kostnadsfri halvdagskonferens som hålls på Hotel Birger Jarl i centrala Stockholm. Här får du som deltagare ta del av den senaste utvecklingen och får Radars årliga rapport inom cybersäkerhet.

arrow
Om oss

Det här är Radar Security

IT-SÄKERHET

Säkerhet blir allt viktigare i takt med att hotbilden ökar och tar nya former – vilket i sin tur ökar sårbarheten i samhället – ett samhälle där internet styr all infrastruktur. Säkerhetsfrågan är fortsatt extremt aktuell, viktig och är ett resultat av den rådande omvärldsutvecklingen samt dess nutida- och kommande konsekvenser för svenska verksamheter.

FOKUSOMRÅDEN

Konferensen är uppdelad i fyra olika fokusområden som diskuteras i keynotes, föreläsningar och breakouts:

  • Cyber- & IT-säkerhet
  • Ny teknik & företagsmodeller
  • Incident management
  • Security management
Om oss
State of security
State of security

Radars State of Security

State of Security är Radars inledande keynote som öppnar Radar Security varje år. Här delger vi vår senaste spaning på de senaste trenderna- och utvecklingar inom svensk IT-säkerhet. Vi hanterar ämnen som den rådande situationen inom IT-säkerhet på lokal- och global nivå, samt datadrivna insikter runt den konstant förändrade hotbilden mot det svenska samhället och dess verksamheter.

 

Kontakta oss

arrow

Vill du ta del av våra event?

Våra event samlar beslutsfattare och leverantörer vars gemensamma nämnare är IT-säkerhet för en dag av nätverkande, nya insikter, de senaste strategierna och lösningar inom säkerhet. Om du är en beslutsfattare inom IT eller Tech så vill vi gärna säkra en plats till dig på vårt nästa event. Är du leverantör av Tech eller IT-tjänster kan du kontakta oss för ett samarbete inför nästa Radar Security.

Vill du veta mer? Tveka inte på att höra av dig till oss!