Radar Stockholm

Event

Summit

Nordens viktigaste mötesplats för inspiration, de senaste trenderna, samt nÀtverkande för beslutsfattare och leverantörer inom IT och Tech.

Årets viktigaste IT-hĂ€ndelse

Vi samlar IT-beslutsfattare och ledande representanter frÄn leverantörer varje Är för en dag som prÀgla av inspiration. Kom och lyssna in till keynotes, nÀtverka med likasinnade och kompetensutveckla dig och din verksamhet. Under dagen skapar vi dialog runt de viktigaste utvecklingsomrÄdena, de viktigaste trenderna och presenterar nya affÀrsmöjligheter som skapas genom ny teknik och nya tjÀnster.

KEYNOTE – STATE OF THE NATION

Under varje Radar Summit sÄ ger vi Radars analys och bild av Äret vi har framför oss med vÄr uppskattade och efterlÀngtade keynote: State of the Nation, med tillhörande rapport under samma namn.

VILL DU TA DEL AV VÅRA EVENT?

Som nĂ€tverksmedlem eller kund fĂ„r du inbjudningar före alla andra. Är du inte kund eller nĂ€tverksmedlem sĂ„ kan du enkelt bli medlem helt gratis i vĂ„rt nĂ€tverk och fĂ„ exklusiva inbjudningar. Notera att Radar Summit riktar sig frĂ€mst till dig som IT-beslutsfattare. Är du representant för en Tech eller IT-leverantör? – Hör av dig till oss om du Ă€r intresserad av att vara med pĂ„ eventet.

Kontakta oss för mer information.

Inspireras och kompetensutvecklas tillsammans med...

700+

Beslutsfattare inom IT och Tech frÄn Sveriges frÀmsta företag

200+

Representanter frÄn framstÄende leverantörer inom IT, innovation och Tech.

Vill du ta del av Radar Summit?

VĂ„ra event samlar beslutsfattare och leverantörer inom IT eller Tech för en dag av nĂ€tverkande, nya insikter och de senaste strategierna och lösningarna. Om du Ă€r beslutsfattare sĂ„ vill vi gĂ€rna sĂ€kra en plats till dig pĂ„ vĂ„rt nĂ€sta event. Är du leverantör av Tech eller IT-tjĂ€nster kan du kontakta oss för ett samarbete inför nĂ€sta Radar Summit Stockholm eller Göteborg.

Vill du veta mer om Radar Summit?