Radar Stockholm

Event

Summit

Nordens viktigaste mötesplats för inspiration, de senaste trenderna, samt nätverkande för beslutsfattare och leverantörer inom IT och Tech.

Årets viktigaste IT-händelse

Vi samlar IT-beslutsfattare och ledande representanter från leverantörer varje år för en dag som prägla av inspiration. Kom och lyssna in till keynotes, nätverka med likasinnade och kompetensutveckla dig och din verksamhet. Under dagen skapar vi dialog runt de viktigaste utvecklingsområdena, de viktigaste trenderna och presenterar nya affärsmöjligheter som skapas genom ny teknik och nya tjänster.

KEYNOTE – STATE OF THE NATION

Under varje Radar Summit så ger vi Radars analys och bild av året vi har framför oss med vår uppskattade och efterlängtade keynote: State of the Nation, med tillhörande rapport under samma namn.

VILL DU TA DEL AV VÅRA EVENT?

Som nätverksmedlem eller kund får du inbjudningar före alla andra. Är du inte kund eller nätverksmedlem så kan du enkelt bli medlem helt gratis i vårt nätverk och få exklusiva inbjudningar. Notera att Radar Summit riktar sig främst till dig som IT-beslutsfattare. Är du representant för en Tech eller IT-leverantör? – Hör av dig till oss om du är intresserad av att vara med på eventet.

Kontakta oss för mer information.

Inspireras och kompetensutvecklas tillsammans med...

700+

Beslutsfattare inom IT och Tech från Sveriges främsta företag

200+

Representanter från framstående leverantörer inom IT, innovation och Tech.

Vill du ta del av Radar Summit?

Våra event samlar beslutsfattare och leverantörer inom IT eller Tech för en dag av nätverkande, nya insikter och de senaste strategierna och lösningarna. Om du är beslutsfattare så vill vi gärna säkra en plats till dig på vårt nästa event. Är du leverantör av Tech eller IT-tjänster kan du kontakta oss för ett samarbete inför nästa Radar Summit Stockholm eller Göteborg.

Vill du veta mer om Radar Summit?