Event

Radar Summit Göteborg - 24 Jan 2023

Nordens största mötesplats inom IT beger sig nu mot region vÀst. Precis som pÄ eventet Stockholm kommer vi under Radar Summit Göteborg att samla de viktigaste aktörerna inom IT-ekosystemet för en dag fullspÀckad av inspiration, nÀtverkande, trender, framtidsspaningar och mycket mer.

Kundcase
Kundcase

VARFÖR SKA JAG GÅ PÅ RADAR SUMMIT WEST?

Den 24:e januari 2023 samlar vi vÀstsveriges viktigaste beslutsfattare tillsammans med ledande leverantörsrepresentanter inom IT och Tech pÄ Lindholmspiren 5 i Göteborg. Det blir en fullspÀckad dag med inspiration, nÀtverkande, kompetensutveckling och framtidsspaningar.

Du fÄr inspiration och kunskap som hjÀlper dig att:

  • FörstĂ„ hur du ska prioritera i din IT-budget
  • FörbĂ€ttrad omvĂ€rldsanalys i en allt mer osĂ€ker framtid
  • Skapa mer effektiv anvĂ€ndning av IT- och teknik för att hantera risker och möjligheter
deltagare

Agenda:

PÄ Radar Summit West 2023 fokuserar vi bland annat pÄ en osÀker- och alltmer svÄrbudgeterad framtid och hur vi bör agera för att kunna hantera den. Utvecklingen kommer pÄverkas av vÄr förmÄga att anvÀnda IT- och teknik pÄ rÀtt sÀtt för att hantera de risker och möjligheter som uppstÄr, vilket Àven kommer definiera vem som blir vinnare eller förlorare.

VÄr omvÀrld pÄverkar oss pÄ ett sÀtt som aldrig tidigare och vi kommer att uppleva utmaningar och möjligheter som baseras pÄ:

  • Geopolitik dĂ€r flera lĂ€nder driver en realpolitik och sĂ€kerhetspolitik som pĂ„verkar IT & Tech omrĂ„det
  • Inflation och kostnadsutveckling som pĂ„verkar vilka möjligheter och risker som finns med olika IT & Tech alternativ
  • Energiförsörjning som skjuter robusthet och sĂ€kerhet frĂ„n vissa mot andra IT & Tech omrĂ„den
  • SĂ€kerhet dĂ€r ökat fokus pĂ„ digitalisering ökar vĂ„r digitala affĂ€rsriskexponering

 

TILL AGENDAN

deltagare
summit
summit

State of the Nation 2023

STATE OF THE NATION

Hans Werner VD och grundare för Radar Group

Under varje Radar Summit sĂ„ ger vi Radars analys och bild av Ă„ret vi har framför oss med vĂ„r uppskattade och efterlĂ€ngtade keynote: State of the Nation, med tillhörande rapport under samma namn. Även i Ă„r inleder Radars VD, Hans Werner med den populĂ€ra keynoten: State of the Nation och kickar igĂ„ng dagen.

Radar har alltid varit bra pÄ att prediktera framtiden och i Är Àr omvÀrldspÄverkan pÄ Sverige svÄrare Àn nÄgonsin att tolka. Effekterna och pÄverkan pÄ IT-omrÄdet kommer vara stora och radar presenterar sin prognos och sina rekommendationer för 2023.

LĂ€s pressmeddelandet

arrow

Vill du synas pÄ Radar Summit West 2023?

PÄ vÄr nÀtverksyta under eventet kan du utbyta idéer och tankar med vÄra fantastiska samarbetspartners och utstÀllare. HÀr kan deltagare Àven ta del av de senaste tjÀnsterna och tekniken i deras utstÀllarytor.

Är du leverantör av Tech eller IT-tjĂ€nster? DĂ„ har du möjlighet att bli vĂ„r samarbetspartner pĂ„ Radar Summit West 2023. Hör av dig till oss sĂ„ skrĂ€ddarsyr vi ett upplĂ€gg som passar dig och din verksamhets behov.

Kontakta oss

arrow

Vill du veta mer om Radar Summit West?