Freddie Rinderud utsedd till ny Head of Advisory pÄ Radar

Freddie Rinderud utsedd till ny Head of Advisory pÄ Radar

Radar Àr Nordens ledande leverantör av lokala och datadrivna insikter samt rÄdgivning för IT- och tech-leverantörer, investerare i IT-branschen och beslutsfattare frÄn privat- eller offentlig sektor. Radars rÄdgivning har under mÄnga Är haft en ökande efterfrÄgan och accelererar nu för att kunna möta kundernas behov.

 

– Det nordiska IT-ekosystemet förĂ€ndras fort och pĂ„verkas tydligt av bĂ„de industriell utveckling och det osĂ€kra omvĂ€rldslĂ€get. DĂ€rför Ă€r behovet av lokalt förankrad rĂ„dgivning och beslutsstöd större Ă€n nĂ„gonsin, sĂ€ger Hans Werner, CEO pĂ„ Radar Group.

 

Som ett led i Radar Groups ambition att vÀxa inom strategisk rÄdgivning har Freddie Rinderud utsetts till ny affÀrsenhetschef och Head of Advisory Services. Freddie kommer ocksÄ att tillhöra bolagets ledningsgrupp.

 

– Freddie Ă€r ett vĂ€lkĂ€nt namn i branschen och rĂ„dgivare till nĂ„gra av de största aktörerna i det nordiska IT-ekosystemet. Det kĂ€nns fantastiskt kul att vi nu kan ta nĂ€sta steg i utvecklingen av vĂ„r rĂ„dgivning och Freddie Ă€r en viktig pusselbit för att driva den utvecklingen, sĂ€ger Hans Werner.

 

Freddie Rinderud har arbetat pÄ Radar Group i nÀrmare 10 Är, först som analytiker och de senaste Ären som senior rÄdgivare.

 

– Som oberoende och lokalt förankrade rĂ„dgivare fyller Radar en viktig roll för utvecklingen inom det digitala omrĂ„det i Norden. Vi ska fortsĂ€tta vara utmanande, ifrĂ„gasĂ€tta etablerade sanningar och leverera ledande rĂ„dgivningstjĂ€nster – samtidigt som vi stĂ€rker vĂ„r leveransförmĂ„ga och kompetens-bredd sĂ„ att vi kan vara Ă€nnu bĂ€ttre för Ă€nnu fler, sĂ€ger Freddie Rinderud.

 

Radars rÄdgivning arbetar med strategiutveckling, strategisk rÄdgivning och beslutsstöd för styrelser, beslutsfattare och Àgare.

Kontakt

Kontakt
Caroline Krystek