Event

Radar arrangerar en rad olika fysiska och digitala event inom IT, Tech och IT-säkerhet där du kan inspireras och har möjlighet att nätverka med industriexperter och andra ledande IT-beslutsfattare.

arrow

Event

För närvarande finns inga planerade event för denna plats.

By Maria Eklind

© By Maria Eklind

By Maria Eklind

Det här är våra event

Radar arrangerar ett urval av event, seminarier och webinar varje år. Det gör vi för att belysa- och diskutera de senaste trenderna-, insikterna- och aktuella fokusområden inom IT och Tech. Våra event är mycket uppskattade hos våra nätverksmedlemmar för att kunna hålla sig uppdaterade, utveckla sin verksamhets kompetens och skapa nya kontakter. Våra event anpassar sig till olika målgrupper inom IT och Tech, som medlem får du alltid riktade inbjudningar som passar just din profil Рhelt gratis.

VILL DU TA DEL AV V√ÖRA EVENT?

Som n√§tverksmedlem eller kund f√•r du inbjudningar f√∂re alla andra. √Ąr du inte kund eller n√§tverksmedlem s√• kan du enkelt bli medlem gratis i v√•rt n√§tverk och f√• exklusiva inbjudningar. V√§nligen notera att v√•ra aktiviteter oftast riktar sig antingen till IT-beslutsfattare eller IT-leverant√∂rer och att vi f√∂rbeh√•ller oss r√§tten att avb√∂ja en anm√§lan om den inte √§r riktad till den kategori som du f√∂retr√§der.

 

BLI MEDLEM GRATIS

arrow
summit liten

Radar Summit

Radar Summit är Nordens ledande event inom strategi, affärsrisker och möjligheter inom IT och Tech för beslutsfattare inom privat eller offentlig sektor. Event äger rum årligen i både Stockholm och i Göteborg.

Sedan 2015 har vi samlat Sveriges IT-beslutsfattare för en dag av inspiration, trender och framtidsspaningar, samt även de viktigaste utvecklingsområdena och nya affärsmöjligheter som skapas genom ny teknik och nya tjänster. Under varje Radar Summit så ger vi Radars analys och bild av året vi har framför oss med vår uppskattade och efterlängtade keynote: State of the Nation, med tillhörande rapport under samma namn.

Du får inspiration och kunskap som hjälper dig att:

  • F√∂rst√• hur du ska prioritera i din IT-budget
  • F√∂rb√§ttrad omv√§rldsanalys i en allt mer os√§ker framtid
  • Skapa mer effektiv anv√§ndning av IT- och teknik f√∂r att hantera risker och m√∂jligheter
summit liten

© Unslash by Krisjanis Mezulis

security

© Unslash by Kim Tunger

security

Radar Security

Säkerhet har blivit allt viktigare. Samtidigt ökar hotbilden och tar nya former vilket resulterar i ökad sårbarhet i ett samhälle där internet styr all infrastruktur. Radar Security är en halvdagskonferens i Stockholm där vi samlar runt 300 IT-beslutsfattare och leverantörer av IT-säkerhetstjänster. Som deltagare får du ta del av inspiration, kompetensutveckling och nätverkande. Vi belyser ämnen som IT- och cybersäkerhet, nya tekniker och företagsmodeller, samt även incident- och säkerhetsstrategier.

RAPPORT: SVENSK CYBERS√ĄKERHET

I samband med eventet Radar Security lanserar vi även årets svenska cybersäkerhetsrapport Рden enda lokalanpassade rapporten av sitt slag, gällande cybersäkerhet. Rapporten är exklusiv för Radars abonnemangskunder och deltagare på eventet: Radar Security.

talartjänster

© Unslash by Jon Flobrant

talartjänster

Radars talartjänster

Genom Radars talartjänst erbjuds en specialanpassad föreläsning från Radar där vi ger en oberoende bild av marknadsutveckling och trender baserat på vår data, analyser och insikter.

Radar erbjuder strategiska- och inspirerande föreläsningar som ger vald målgrupp datadrivna insikter ur både ett lokalt- och globalt perspektiv kring IT och Tech, samt dess påverkan på affärsverksamhet och samhälle. Presentationen hålls av en av våra talare från Radar och är lämplig att bokas exklusivt för exempelvis en ledningsgrupp, till en kickoff eller för ett event.

Kontakta oss

arrow

Kontakta oss