event

Event

Radar arrangerar en rad olika event inom IT, Tech och IT-säkerhet där du kan inspireras och har möjlighet att nätverka med industriexperter och andra ledande IT-beslutsfattare.

arrow

Event

För närvarande finns inga planerade event för denna plats.

event radar
event radar

Det här är våra event

Radar arrangerar ett urval av event, seminarier och webinar varje år. Det gör vi för att belysa- och diskutera de senaste trenderna-, insikterna- och aktuella fokusområden inom IT och Tech. Våra event är mycket uppskattade hos våra nätverksmedlemmar för att kunna hålla sig uppdaterade, utveckla sin verksamhets kompetens och skapa nya kontakter. Våra event anpassar sig till olika målgrupper inom IT och Tech, som medlem får du alltid riktade inbjudningar som passar just din profil – helt gratis.

VILL DU TA DEL AV VÅRA EVENT?

På vår hemsida kan du läsa om alla aktuella event. Som nätverksmedlem eller kund får du inbjudningar före alla andra. Är du inte kund eller nätverksmedlem så kan du enkelt bli medlem gratis i vårt nätverk och få exklusiva inbjudningar. Vänligen notera att våra aktiviteter oftast riktar sig antingen till IT-beslutsfattare eller IT-leverantörer och att vi förbehåller oss rätten att avböja en anmälan om den inte är riktad till den kategori som du företräder.

 

BLI MEDLEM GRATIS

arrow
summit liten

Radar Summit

Radar Summit är Nordens ledande event inom strategi, affärsrisker och möjligheter inom IT och Tech för beslutsfattare inom privat eller offentlig sektor. Eventet bjuder på en fullspäckad dag med inspiration, nätverkande, kompetensutveckling och framtidsspaningar.

Du får inspiration och kunskap som hjälper dig att:

  • Förstå hur du ska prioritera i din IT-budget
  • Förbättrad omvärldsanalys i en allt mer osäker framtid
  • Skapa mer effektiv användning av IT- och teknik för att hantera risker och möjligheter

 

RADAR SUMMIT STOCKHOLM

Sedan 2015 har vi årligen samlat runt 700 IT-beslutsfattare i Stockholm för en dag av inspiration, trender och framtidsspaningar, samt även de viktigaste utvecklingsområdena och nya affärsmöjligheter som skapas genom ny teknik och nya tjänster. Under varje Radar Summit i Stockholm så ger vi Radars analys och bild av året vi har framför oss med vår uppskattade och efterlängtade keynote: State of the Nation, med tillhörande rapport under samma namn. Läs mer.

RADAR SUMMIT WEST

I januari 2023 kommer Radar Summit för första gången till Göteborg. Här får du som deltagare ta del av vår uppskattade keynote: State of the Nation med tillhörande rapport, samt vår årliga rapport ur rapportserien IT-Radar. Läs mer. 

 

Läs mer

arrow
summit liten
security
security

Radar Security

Säkerhet har blivit allt viktigare. Samtidigt ökar hotbilden och tar nya former vilket resulterar i ökad sårbarhet i ett samhälle där internet styr all infrastruktur. Radar Security är en halvdagskonferens i Stockholm där vi samlar runt 300 IT-beslutsfattare och leverantörer av IT-säkerhetstjänster. Som deltagare får du ta del av inspiration, kompetensutveckling och nätverkande. Vi belyser ämnen som IT- och cybersäkerhet, nya tekniker och företagsmodeller, samt även incident- och säkerhetsstrategier.

RAPPORT: SVENSK CYBERSÄKERHET

I samband med eventet Radar Security lanserar vi även årets svenska cybersäkerhetsrapport – den enda lokalanpassade rapporten av sitt slag, gällande cybersäkerhet. Rapporten är exklusiv för Radars abonnemangskunder och deltagare på eventet: Radar Security.

Läs mer

arrow
talartjänster
talartjänster

Radars talartjänster

Genom Radars talartjänst erbjuds en specialanpassad föreläsning från Radar där vi ger en oberoende bild av marknadsutveckling och trender baserat på vår data, analyser och insikter.

Radar erbjuder strategiska- och inspirerande föreläsningar som ger vald målgrupp datadrivna insikter ur både ett lokalt- och globalt perspektiv kring IT och Tech, samt dess påverkan på affärsverksamhet och samhälle. Presentationen hålls av en av våra talare från Radar och är lämplig att bokas exklusivt för exempelvis en ledningsgrupp, till en kickoff eller för ett event.

Kontakta oss

arrow