event

Event

Radar arrangerar en rad olika event inom IT, Tech och IT-sÀkerhet dÀr du kan inspireras och har möjlighet att nÀtverka med industriexperter och andra ledande IT-beslutsfattare.

arrow

Event

För nÀrvarande finns inga planerade event för denna plats.

event radar
event radar

Det hÀr Àr vÄra event

Radar arrangerar ett urval av event, seminarier och webinar varje Ă„r. Det gör vi för att belysa- och diskutera de senaste trenderna-, insikterna- och aktuella fokusomrĂ„den inom IT och Tech. VĂ„ra event Ă€r mycket uppskattade hos vĂ„ra nĂ€tverksmedlemmar för att kunna hĂ„lla sig uppdaterade, utveckla sin verksamhets kompetens och skapa nya kontakter. VĂ„ra event anpassar sig till olika mĂ„lgrupper inom IT och Tech, som medlem fĂ„r du alltid riktade inbjudningar som passar just din profil – helt gratis.

VILL DU TA DEL AV VÅRA EVENT?

PĂ„ vĂ„r hemsida kan du lĂ€sa om alla aktuella event. Som nĂ€tverksmedlem eller kund fĂ„r du inbjudningar före alla andra. Är du inte kund eller nĂ€tverksmedlem sĂ„ kan du enkelt bli medlem gratis i vĂ„rt nĂ€tverk och fĂ„ exklusiva inbjudningar. VĂ€nligen notera att vĂ„ra aktiviteter oftast riktar sig antingen till IT-beslutsfattare eller IT-leverantörer och att vi förbehĂ„ller oss rĂ€tten att avböja en anmĂ€lan om den inte Ă€r riktad till den kategori som du företrĂ€der.

 

BLI MEDLEM GRATIS

arrow
summit liten

Radar Summit

Radar Summit Àr Nordens ledande event inom strategi, affÀrsrisker och möjligheter inom IT och Tech för beslutsfattare inom privat eller offentlig sektor. Eventet bjuder pÄ en fullspÀckad dag med inspiration, nÀtverkande, kompetensutveckling och framtidsspaningar.

Du fÄr inspiration och kunskap som hjÀlper dig att:

  • FörstĂ„ hur du ska prioritera i din IT-budget
  • FörbĂ€ttrad omvĂ€rldsanalys i en allt mer osĂ€ker framtid
  • Skapa mer effektiv anvĂ€ndning av IT- och teknik för att hantera risker och möjligheter

 

RADAR SUMMIT STOCKHOLM

Sedan 2015 har vi Ärligen samlat runt 700 IT-beslutsfattare i Stockholm för en dag av inspiration, trender och framtidsspaningar, samt Àven de viktigaste utvecklingsomrÄdena och nya affÀrsmöjligheter som skapas genom ny teknik och nya tjÀnster. Under varje Radar Summit i Stockholm sÄ ger vi Radars analys och bild av Äret vi har framför oss med vÄr uppskattade och efterlÀngtade keynote: State of the Nation, med tillhörande rapport under samma namn. LÀs mer.

RADAR SUMMIT WEST

I januari 2023 kommer Radar Summit för första gÄngen till Göteborg. HÀr fÄr du som deltagare ta del av vÄr uppskattade keynote: State of the Nation med tillhörande rapport, samt vÄr Ärliga rapport ur rapportserien IT-Radar. LÀs mer. 

 

LĂ€s mer

arrow
summit liten
security
security

Radar Security

SÀkerhet har blivit allt viktigare. Samtidigt ökar hotbilden och tar nya former vilket resulterar i ökad sÄrbarhet i ett samhÀlle dÀr internet styr all infrastruktur. Radar Security Àr en halvdagskonferens i Stockholm dÀr vi samlar runt 300 IT-beslutsfattare och leverantörer av IT-sÀkerhetstjÀnster. Som deltagare fÄr du ta del av inspiration, kompetensutveckling och nÀtverkande. Vi belyser Àmnen som IT- och cybersÀkerhet, nya tekniker och företagsmodeller, samt Àven incident- och sÀkerhetsstrategier.

RAPPORT: SVENSK CYBERSÄKERHET

I samband med eventet Radar Security lanserar vi Ă€ven Ă„rets svenska cybersĂ€kerhetsrapport – den enda lokalanpassade rapporten av sitt slag, gĂ€llande cybersĂ€kerhet. Rapporten Ă€r exklusiv för Radars abonnemangskunder och deltagare pĂ„ eventet: Radar Security.

LĂ€s mer

arrow
talartjÀnster
talartjÀnster

Radars talartjÀnster

Genom Radars talartjÀnst erbjuds en specialanpassad förelÀsning frÄn Radar dÀr vi ger en oberoende bild av marknadsutveckling och trender baserat pÄ vÄr data, analyser och insikter.

Radar erbjuder strategiska- och inspirerande förelÀsningar som ger vald mÄlgrupp datadrivna insikter ur bÄde ett lokalt- och globalt perspektiv kring IT och Tech, samt dess pÄverkan pÄ affÀrsverksamhet och samhÀlle. Presentationen hÄlls av en av vÄra talare frÄn Radar och Àr lÀmplig att bokas exklusivt för exempelvis en ledningsgrupp, till en kickoff eller för ett event.

Kontakta oss

arrow

Kontakta oss