Datadrivna insikter rådgivning och digitala tjänster

Tjänster och rådgivning

Datadrivna insikter, stategisk rådgivning och digitala tjänster för beslutsfattare och leverantörer inom IT- och Tech i Norden.

 

arrow

Så hjälper vi dig

Vårt erbjudande gör det möjlighet för er som IT-leverantörer och IT-beslutsfattare att styra med datadrivna insikter genom att kombinera data och insikter med högt lokalt värde, metodik och erfarenhet. På så sätt ger vi verksamheter effektivitet och handlingskraft med högt lokalt värde. Radar stöttar alla parter inom IT-ekosystemet genom att knyta samman kontakter, miljontals datapunkter och insikter för att skapa ekonomiska möjligheter för våra kunder.

Vi erbjuder rapporter, strategisk rådgivning, beslutsunderlag och digitala verktyg som benchmarking, best practice, magiska kvadranter och mycket annat i Radars Insiktshub. Vi arrangerar även flera fysiska- och digitala event under året, dessa event är uppskattade och oberoende forum för nätverkande samt kompetensutveckling inom IT och Tech.

Insiktshub
Insiktshub

Radars Insiktshub

I vår digitala plattform – Radars Insiktshub, hittar du insikter och rapporter om marknad, strategi, omvärld och fler digitala verktyg som till exempel: benchmarking-verktyg, best practice och utvärdering av leverantörer.

Radar tar årligen fram en mängd olika rapporter för att öka insikten om marknaden, utmaningar och förändringar för såväl leverantörer som beslutsfattare inom IT och Tech.

Därför har du som företagskund alltid tillgång till vår senaste lokala- och globala data, samt de senaste insikterna för att förenkla beslutsprocesser.

 

Läs mer

arrow
Mergers and Acquisitions

Mergers and Acquisitions (M&A)

Radar hjälper dig med rådgivning för företagstransaktioner för nordiska och internationella verksamheter inom IT-ekosystemet. Med vår gedigna erfarenhet hjälper vi dig genom att leverera ett unikt stöd under varje enskilt steg vid försäljning-, sammanslagning- och förvärv av företag.

Vi är specialister på det nordiska IT-ekosystemet. Därför kan vi erbjuda dig unika insikter, verktyg och specialist-rådgivning för att driva din verksamhet framåt.

Kontakta oss

arrow
Mergers and Acquisitions

Kontakta oss