© Unsplash charlesdeluvio

Nätverk för IT-beslutsfattare

Radars nätverk stärker och utvecklar IT-beslutsfattare genom fördjupad omvärldsanalys, erfarenhetsutbyte och föreläsningar om aktuella ämnen. Genom nätverket får du som IT-beslutsfattare träffa likasinnade för att bygga relationer, inspireras, dela och ta del av kunskap och insikter, samt diskutera kring gemensamma utmaningar för att stärkas i din yrkesroll.

Kunskap och inspiration

Vi djupdyker i ämnen och utmaningar som står högt på agendan bland medlemmarna. Radar erbjuder en förstärkt och fördjupad omvärldsanalys som hjälper dig att ligga steget före i branschen. Tillsammans med inspirerande talare så ser vi till att du lämnar varje nätverksträff full av inspiration och med nya idéer och verktyg som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Middag och nätverkande

Våra träffar avslutas med en gemensam middag, mingel och mer informellt nätverkande. Under kvällen får ni möjlighet att knyta närmare kontakt med varandra och fortsätta diskussionerna under mer avslappnade former. Alla diskussioner och konsultationer sker i en konfidentiell miljö. Förtroende och gemenskap är grunden vi bygger vårt nätverk på.

Gå med i nätverket och få

Professionell utveckling

Få råd och insikter för att växa i din yrkesroll. Träffarna sker alltid i en konfidentiell miljö där medlemmarna kan känna sig trygga med att lyfta och diskutera olika utmaningar.

Kunskap och nya perspektiv

Fördjupad analys av gemensamma utmaningar, och förhandsinformation av Radars analyser. Få förståelse för hur trender och marknadsutveckling kommer påverka IT-ekosystemet.

Utöka ditt eget nätverk

Bygg ditt nätverk och få kunskap och givande dialoger med andra IT-beslutsfattare. Få stöttning och bolla idéer kring dina interna utmaningar och fokus.

Nätverksåret 2024

Under året så kommer vi att behandla ett gäng olika ämnen som står högt på agendan bland medlemmarna. Varje träff har ett huvudtema som definieras av Radar utifrån vad som händer på marknaden, och ett undertema som definieras av medlemmarna själva. Nätverksträffen inleds med en keynote på huvudtemat där Radar presenterar sin egen data och insikter som knyter an till aktuella utmaningar och fokus bland medlemmarna. 2024 års huvudteman kommer att vara:

  • Den svenska IT-marknaden
  • Cybersäkerhet
  • Leverantörslandskapet
  • Geopolitik

 

När träffas vi?

  • Vi samlar nätverket under 1 träff per kvartal. Under 2024 kommer det att ske under mars, maj, oktober och december
  • Vi bjuder även in till en mer lättsam sommaravslutning i slutet av juni innan vi inleder sommarsemestrarna
  • Därtill så anordnar vi extra nätverksaktiviteter såsom VIP-luncher i samband med våra Radarevent (Radar Summit, Radar West, Radar Security och Radar Executive)

 

Var finns vi?

Radars nätverk för IT-beslutsfattare finns både i Stockholm & Göteborg

 

Vill du också vara en del av nätverket?

Är du en IT-beslutsfattare inom privat eller offentlig sektor som jobbar med strategiska IT-frågor och vill vara en del av vårt nätverk?

Tveka inte på att höra av dig för mer information här eller via vår chatt!

© Goteborg7 1