rapporter

Insikter

Rapporter

Radars rapportserier- och fristående rapporter är uppskattade och högst lämpliga för IT-ekosystemets alla aktörer.

arrow
tillgång rapporter

Så får du tillgång till Radars rapporter

Genom att erbjuda olika nivåer av medlemskap – från gratis till strategisk medlemsnivå så kan vi se till att du har de senaste datadrivna insikterna för att du ska kunna fatta bättre beslut vid rätt tillfälle i din verksamhet oavsett budget. I vår digitala plattform – Radars Insiktshub hittar du insikter och rapporter om marknad, strategi, omvärld och fler digitala verktyg som till exempel: benchmarking-verktyg, best practice och utvärderingar av leverantörer.

Våra abonnemangskunder har därför alltid har tillgång till den senaste lokala- och globala datan och de senaste insikterna för att kunna fatta rätt beslut vid rätt tillfälle bara ett knapptryck bort.

GRATIS-MEDLEM

Som gratis-medlem får du begränsad tillgång till Radars Insiktshub och kan läsa beskrivningen av aktuella rapporter – och på så sätt ta del av innehållet, samt även få tillgång till andra utvalda rapporter och verktyg. Du får även inbjudningar till utvalda event och webinar.

Skapa ett gratis konto här!

ABONNEMANG

Som abonnemangskund får du full tillgång till Radars Insiktshub och event riktade mot din målgrupp. Ett abonnemang ger IT-verksamheter och beslutsfattare heltäckande omvärldsanalys och stöd i realtid baserat på global- och lokal utveckling. Därför har våra abonnemangskunder alltid tillgång till den senaste datan och insikterna för att kunna ta rätt beslut vid rätt tid.

 

Våra abonnemang

arrow
tillgång rapporter

Kontakta oss