rapporter

Insikter

Rapporter

Radars rapportserier- och fristÄende rapporter Àr uppskattade och högst lÀmpliga för IT-ekosystemets alla aktörer.

arrow
tillgÄng rapporter

SÄ fÄr du tillgÄng till Radars rapporter

Genom att erbjuda olika nivĂ„er av medlemskap – frĂ„n gratis till strategisk medlemsnivĂ„ sĂ„ kan vi se till att du har de senaste datadrivna insikterna för att du ska kunna fatta bĂ€ttre beslut vid rĂ€tt tillfĂ€lle i din verksamhet oavsett budget. I vĂ„r digitala plattform – Radars Insiktshub hittar du insikter och rapporter om marknad, strategi, omvĂ€rld och fler digitala verktyg som till exempel: benchmarking-verktyg, best practice och utvĂ€rderingar av leverantörer.

VÄra abonnemangskunder har dÀrför alltid har tillgÄng till den senaste lokala- och globala datan och de senaste insikterna för att kunna fatta rÀtt beslut vid rÀtt tillfÀlle bara ett knapptryck bort.

GRATIS-MEDLEM

Som gratis-medlem fĂ„r du begrĂ€nsad tillgĂ„ng till Radars Insiktshub och kan lĂ€sa beskrivningen av aktuella rapporter – och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt ta del av innehĂ„llet, samt Ă€ven fĂ„ tillgĂ„ng till andra utvalda rapporter och verktyg. Du fĂ„r Ă€ven inbjudningar till utvalda event och webinar.

Skapa ett gratis konto hÀr!

ABONNEMANG

Som abonnemangskund fÄr du full tillgÄng till Radars Insiktshub och event riktade mot din mÄlgrupp. Ett abonnemang ger IT-verksamheter och beslutsfattare heltÀckande omvÀrldsanalys och stöd i realtid baserat pÄ global- och lokal utveckling. DÀrför har vÄra abonnemangskunder alltid tillgÄng till den senaste datan och insikterna för att kunna ta rÀtt beslut vid rÀtt tid.

 

VĂ„ra abonnemang

arrow
tillgÄng rapporter

© Unslash by Alexander Buhaj

    Kontakta oss