jobba hos oss

Om oss

Jobba hos oss

HÀr kan du söka, hitta och ansöka om jobb för en karriÀr hos oss pÄ Radar.

arrow
jobba med oss

Vill du jobba med oss?

Radar Àr ett privatÀgt tjÀnsteföretag som i dagslÀget sysselsÀtter mer Àn 25 personer. Bolaget har en stabil ekonomi och befinner sig i en mycket stark tillvÀxt- och utvecklingsfas.

Varje medarbetare har nÄgot att tillföra, det Àr viktig för oss och vi har en bra sammanhÄllning trots blandade Äldrar med mÄngfald.

För att trivas hos oss krĂ€vs det att du Ă€r allmĂ€nbildad, nyfiken och vill utvecklas. Du fĂ„r gĂ€rna vara en person som tenderar att lĂ€ra dig ”lite om allt” och som inte nöjer dig med att bara veta svaret utan att veta ”varför”.

Radar Àr Nordens ledande leverantör av datadriven insikt om IT-ekosystemet. Bland vÄra kunder finns en majoritet av de största IT-bolagen, mindre IT-leverantörer, riskkapitalbolag och IT-köpande organisationer i bÄde privat- och offentlig sektor.

Grunden för Radars affÀr Àr vÄr abonnemangsbaserade Insiktshub dÀr vi varje Är publicerar ett hundratal rapporter, analyser och andra beslutsunderlag. Utöver detta levererar vi bland annat kundunika rapporter, nyckeltalsanalyser, avtalsrevisioner, upphandlingsstöd samt kvalificerad strategisk- och operativ rÄdgivning.

Söker vi inte just din roll? Tveka inte pÄ att skicka in en spontanansökan om du vill jobba hos oss och Àr rÀtt person för Radar.

jobba med oss

© jobbamedossjpg e1660247613138