jobba hos oss

Om oss

Jobba hos oss

Här kan du söka, hitta och ansöka om jobb för en karriär hos oss på Radar.

arrow
jobba med oss

Vill du jobba med oss?

Radar är ett privatägt tjänsteföretag som i dagsläget sysselsätter cirka 15 personer. Bolaget har en stabil ekonomi med hög lönsamhet och befinner sig i en mycket stark tillväxt- och utvecklingsfas.

Varje medarbetare har något att tillföra, det är viktig för oss och vi har en bra sammanhållning trots blandade åldrar med mångfald.

För att trivas hos oss krävs det att du är allmänbildad, nyfiken och vill utvecklas. Du får gärna vara en person som tenderar att lära dig ”lite om allt” och som inte nöjer dig med att bara veta svaret utan att veta ”varför”.

Radar är Nordens ledande leverantör av datadriven insikt om IT-ekosystemet. Bland våra kunder finns en majoritet av de största IT-bolagen, mindre IT-leverantörer, riskkapitalbolag och IT-köpande organisationer i både privat- och offentlig sektor.

Grunden för Radars affär är vår abonnemangsbaserade Insiktshub där vi varje år publicerar ett hundratal rapporter, analyser och andra beslutsunderlag. Utöver detta levererar vi bland annat kundunika rapporter, nyckeltalsanalyser, avtalsrevisioner, upphandlingsstöd samt kvalificerad strategisk- och operativ rådgivning.

Söker vi inte just din roll? Tveka inte på att skicka in en spontanansökan om du vill jobba hos oss och är rätt person för Radar.

jobba med oss