Vi söker analytiker

Radar söker Analytiker

Radar befinner sig i en stark tillvÀxt- och utvecklingsfas dÀr rÄdgivning har haft en ökande efterfrÄgan under en lÀngre tid och nu ska de stÀrka upp organisationen med en Analytiker. Som analytiker blir du en central del av teamet och du arbetar med att bistÄ beslutsfattare och ledningsgrupper med rÄdgivning. Ett viktigt ansvarsomrÄde blir att producera rapporter och presentationer som bygger beslutsunderlag för att bidra till strategisk utveckling för Radars kunder.

Dina huvudansvarsomrÄden kommer att vara:

 • Delta i arbetet med strategiska och operativa kundprojekt.
 • Samla in information och data, tolka, sammanstĂ€lla och skapa grundliga beslutsunderlag.
 • Utforma tydligt presentationsmaterial.
 • Kontaktpunkt mot beslutsfattare och ledningsgrupper hos Radars kunder.

Som analytiker i Radar blir du en del av ett starkt och professionellt team, dÀr det finns utrymme för dig sjÀlv att vara med och pÄverka samt goda möjligheter till bÄde lÀrande och karriÀrutveckling. Du fÄr arbeta med kunder, som bestÄr av mÄnga av de största företagen inom IT och Tech, riskkapitalbolag och IT-köpande organisationer i bÄde privat- och offentlig sektor. Hos Radar gör varje medarbetare skillnad.

Vem Àr du?

Vi söker dig som Àr nyfiken, lösningsorienterad och har en vilja till att utvecklas och lÀra dig nya saker. För att lyckas i rollen Àr du affÀrsinriktad och strategisk men Àven innovativ i ditt tÀnkesÀtt och tvekar inte att ta egna initiativ. Du Àr analytisk och trygg i att tolka, sammanstÀlla och presentera komplex information pÄ ett tydligt och strukturerad sÀtt. Utöver detta har du lÀtt för att kommunicera med andra och har ett stort intresse för att driva och genomföra förbÀttringar.

Vi önskar att du har följande kvalifikationer:

 • Högre utbildning pĂ„ högskole – eller universitetsnivĂ„, alternativt motsvarande erfarenhetsnivĂ„.
 • Minst tvĂ„ Ă„rs relevant arbetslivserfarenhet.
 • GrundlĂ€ggande kunskaper inom företagsekonomi.
 • GrundlĂ€ggande förstĂ„else för IT, teknik och digitalisering eller motsvarande branschkunskap inom dessa omrĂ„den.
 • UtmĂ€rkt sprĂ„kkunskap i svenska och engelska i bĂ„de tal och skrift. AffĂ€rsengelska Ă€r meriterande.
 • Erfarenhet av Microsoft Office, frĂ€mst Powerpoint och Excel.
 • Kunskaper inom nationalekonomi, statistik, sĂ€kerhet eller affĂ€rsutveckling Ă€r meriterande.

Ansökan och kontakt

I det hÀr uppdraget samarbetar Radar Group med The Assessment Company AB.

Du ansöker genom att klicka ‘sök denna tjĂ€nst’ dĂ€r du fyller i dina uppgifter och bifogar CV och personligt brev.  All information hanteras enligt GDPR vilket innebĂ€r att vi endast kan hantera din ansökan denna vĂ€g. Har du frĂ„gor om tjĂ€nsten eller processen Ă€r du vĂ€lkommen att kontakta Johan Kjessler pĂ„ +46 708 533 232 eller Elin Midtskogen pĂ„ +46 734 747 784.

Vi ser fram emot din ansökan sĂ„ snart som möjligt, dock senast den 4 december. Urval och intervjuer sker löpande och tjĂ€nsten kan komma att tillsĂ€ttas innan sista ansökningsdatum.

VÀlkommen med din ansökan!

Kontaktinformation

Johan Kjessler