Integrated Marketing Manager

Vi söker en erfaren och engagerad Integrated Marketing Manager som kommer att spela en nyckelroll i att fortsätta utveckla och förvalta våra marknadsföringsstrategier. Som Integrated Marketing Manager kommer du att vara ansvarig för att säkerställa kontinuitet och framsteg i vårt marknadsarbete samt bidra till Radars digitala kundresa och tillväxt. Om du har en passion för både traditionell och digital marknadsföring och vill vara en del av vår framgång, då är detta jobb för dig.

Ansvarsområden

Strategisk Planering
Fortsätta utveckla och implementera vår pågående marknadsföringsstrategi för att stärka Radars position på marknaden i både Norge och Sverige. Arbeta i nära samarbete med organisationen för att säkerställa kontinuitet och framsteg.

Varumärkesförvaltning
Bygga vidare på vår befintliga varumärkesidentitet och säkerställa enhetlig kommunikation och grafisk profil i alla marknadsföringsmaterial.

Inbound Marknadsföring
Kontinuerligt utveckla och förbättra våra befintliga inbound-marknadsföringsstrategier för att attrahera och vårda prospekt och kunder genom relevant innehåll och kampanjer. Erfarenhet i Hubspot, Google Marketing Platform är meriterande. Samordna marknads- och säljprocessen genom att effektivt hantera leads och försäljningsinitiativ för en sömlös samarbetsprocess mellan marknad och sälj.

Content/webb
Ansvara för att skapa och optimera vårt marknadsföringsmaterial inklusive nyhetsbrev, produktbeskrivningar, kampanjmaterial och e-postkampanjer. Skapa och underhålla innehållet på vår webbplats, med blogg, pressreleaser och landningssidor. Kunskaper inom SEO och CMS meriteras.

Eventkommunikation
Stödja Radars event-funktion genom att skapa inbjudningar och visuellt material samt sociala medier relaterade till event.

Kommunikationsstruktur och Planering
Samarbeta med befintliga team för att upprätthålla en effektiv kommunikationsstruktur för rapporter, produktkampanjer, event och webinar.

Krav

  • Djup kunskap om digital marknadsföring, inklusive inbound och content marketing.
  • Stark analytisk förmåga och erfarenhet av att använda data för att driva marknadsföringsbeslut.
  • Erfarenhet av att arbeta med marknadsautomatiseringsverktyg och CRM-system.
  • Utmärkt kommunikations- och samarbetsförmåga.
  • Behärskning av svenska och engelska i tal och skrift.

Vår kontakt

Magnus Eriksson