Euvic väljer Radar som strategisk analyspartner

Euvic

©

EUVIC VÄLJER RADAR SOM STRATEGISK PARTNER
 
Euvic väljer Radar som strategisk analyspartner för att stärka sin position på de nordiska marknaderna

 

Euvic, en ledande leverantör av IT- och digitala lösningar med över 5000 anställda i koncernen, har utsett Radar som sin strategiska analyspartner i Norden. – Vår ambition är att fortsätta växa geografisk, både genom att öka vår satsning i Finland och framöver expandera till Norge, varför vi behövde en rådgivnings- och analyspartner som har lokala insikter och expertis på samtliga nordiska marknader. Radar håller oss löpande uppdaterade på marknadsutveckling och beslutfattares prioriteringar i Norden, säger Andreas Södermark, VD Euvic Sverige.

Attraktiv kompetens med nearshoring ifrån Polen

Sedan 2004 har Euvic levererat högkvalitativa lösningar inom IoT, AI, mjukvaruutveckling och IT-infrastruktur med lokal närvaro och global kapacitet. Andreas Södermark har varit drivande för Euvics framgång sedan han hjälpte till att etablera företaget i Sverige 2017. Under hans ledning har Euvic Norden vuxit exponentiellt, med en omsättning på över 150 miljoner SEK samtidigt som hela Euvic group har växt från 1700 till 5500 totalt.

-Vi är en expansiv koncern och det finns en stark entreprenörsanda i bolaget. Vi levererar goda idéer och lösningar och vi hjälper kunder att stödja sin affärsstrategi med olika digitala lösningar och produkter. Vi har en omfattande rådgivningsverksamhet bestående av seniora specialister och stor erfarenhet av att arbeta med verksamhetskritiska uppgifter. I samarbete med Radar, hoppas Euvic att kunna dra nytta av djupgående analyser och insikter om marknadstrender och beslutsfattares beteende. Detta partnerskap kommer att bidra till att ytterligare stärka företagets position som en strategisk partner för kunder i deras digitala transformation. “För oss på Euvic är detta en spännande tid”, fortsätter Södermark. “Vi ser fram emot att arbeta med Radar och fortsätta att erbjuda våra kunder IT- och digitala lösningar.”

Kontakta oss om du har frågor

Iselin Paulsen