Euvic vÀljer Radar som strategisk analyspartner

EUVIC VÄLJER RADAR SOM STRATEGISK PARTNER
Euvic vÀljer Radar som strategisk analyspartner för att stÀrka sin position pÄ de nordiska marknaderna

 

Euvic, en ledande leverantör av IT- och digitala lösningar med över 5000 anstĂ€llda i koncernen, har utsett Radar som sin strategiska analyspartner i Norden. – VĂ„r ambition Ă€r att fortsĂ€tta vĂ€xa geografisk, bĂ„de genom att öka vĂ„r satsning i Finland och framöver expandera till Norge, varför vi behövde en rĂ„dgivnings- och analyspartner som har lokala insikter och expertis pĂ„ samtliga nordiska marknader. Radar hĂ„ller oss löpande uppdaterade pĂ„ marknadsutveckling och beslutfattares prioriteringar i Norden, sĂ€ger Andreas Södermark, VD Euvic Sverige.

Attraktiv kompetens med nearshoring ifrÄn Polen

Sedan 2004 har Euvic levererat högkvalitativa lösningar inom IoT, AI, mjukvaruutveckling och IT-infrastruktur med lokal nÀrvaro och global kapacitet. Andreas Södermark har varit drivande för Euvics framgÄng sedan han hjÀlpte till att etablera företaget i Sverige 2017. Under hans ledning har Euvic Norden vuxit exponentiellt, med en omsÀttning pÄ över 150 miljoner SEK samtidigt som hela Euvic group har vÀxt frÄn 1700 till 5500 totalt.

-Vi Ă€r en expansiv koncern och det finns en stark entreprenörsanda i bolaget. Vi levererar goda idĂ©er och lösningar och vi hjĂ€lper kunder att stödja sin affĂ€rsstrategi med olika digitala lösningar och produkter. Vi har en omfattande rĂ„dgivningsverksamhet bestĂ„ende av seniora specialister och stor erfarenhet av att arbeta med verksamhetskritiska uppgifter. I samarbete med Radar, hoppas Euvic att kunna dra nytta av djupgĂ„ende analyser och insikter om marknadstrender och beslutsfattares beteende. Detta partnerskap kommer att bidra till att ytterligare stĂ€rka företagets position som en strategisk partner för kunder i deras digitala transformation. “För oss pĂ„ Euvic Ă€r detta en spĂ€nnande tid”, fortsĂ€tter Södermark. “Vi ser fram emot att arbeta med Radar och fortsĂ€tta att erbjuda vĂ„ra kunder IT- och digitala lösningar.”

Kontakta oss om du har frÄgor

Iselin Paulsen