RADAR EXPANDERAR UTOMLANDS – LANSERAR I NORGE

Stian Brekke

Det svenska analys och rådgivnings-bolaget Radar expanderar och lanserar nu i Norge. Lanseringen på den norska marknaden är den första expanderingen som företaget gör utanför Sverige. Planen är att växa verksamheten i Norge under 2023 med flera medarbetare under entreprenören Stian Brekkes regi.

Radar är Nordens ledande leverantör av lokala och datadrivna insikter samt rådgivning för IT- och tech-leverantörer, investerare i IT-branschen och beslutsfattare från privat- eller offentlig sektor. Radar har under många år haft en ökande efterfrågan i Norge och accelererar nu för att kunna möta kundernas behov.

Osäkra tider i IT och Tech-branschen

Vi lever i en osäker tid där många företag och andra aktörer gör neddragningar och stramar åt sin verksamhet. Eftersom det nordiska tech- och IT-ekosystemet förändras fort och påverkas tydligt av det osäkra omvärldsläget är behovet av lokal förankrad omvärldsanalys och rådgivning större än någonsin. Därför är det viktigt att utöka vår verksamhet den kommande perioden och etablerar oss därför nu i Norge. Vi har redan ett flertal kunder i Norge och ser att det blir många fler innan slutet av 2023. säger Hans Werner, VD på Radar Group.

Stian Brekke blir VD för Radar i Norge

Stian har över 20 års erfarenhet från IT-branschen, senast som regiondirektör på Visolit, numera Advania. Innan dess var han vd för Private Cloud-företaget Netscenario. Han är intresserad av digital transformation och datadrivna beslut. Han har lång erfarenhet från M&A-processer på den nordiska marknaden.

Det er veldig spennende å få lov til å etablere Radar på det norske markedet. Nå mer enn før er gode beslutninger basert på datadrevne innsikter svært viktig. Jeg gleder meg til å bli en del av Radar teamet! säger Stian Brekke, VD Radar Norge.

Radar har under lång tid följt utvecklingen i våra nordiska länder lika noga och med samma metodik som i Sverige. Norge är ett IT och Tech intensivt land och det är logiskt att nästa land i vår expansion. Personligen är jag extremt glad att vi fått en så erfaren och driftig person som Stian Brekke att vilja ta ansvaret för att bygga Radar Norge säger Hans Werner, VD på Radar Group.

Om Radar:

Radar är Nordens ledande leverantör av lokala- och oberoende datadrivna insikter för Tech- och IT-branschen.  Vi levererar insikter, rådgivning, strategiutveckling, olika digitala tjänster och event till våra över 14 000 medlemmar.

Kontakt:

Kontakt:
Hans Werner