Radar förstärker teamet med Joakim Djurberg som marknadsanalytiker

© Unsplash henrik jacobson

Radar, en av de ledande strategiska rådgivningsfirmorna för företag och beslutsfattare som påverkas av IT, är stolta över att kunna meddela att Joakim Djurberg börjar som ny marknadsanalytiker med redaktionell inriktning.

Joakim har en imponerande bakgrund inom journalistik och har bevakat den svenska IT-branschen sedan 2005. Han har under åren etablerat sig som en auktoritet inom området och har arbetat under välkända varumärken såsom IT-Branschen, IT24 och framför allt Computer Sweden. Under de senaste åren har Joakim sammanfattat den senaste veckans händelser inom IT-branschen i det välkända nyhetsbrevet Branschkollen.

-Vi är glada för att få med Joakim på Radars starka tillväxtresa. Hans förmåga att förmedla komplex information på ett tillgängligt sätt och ge läsarna en helhetsbild av branschen har gjort honom omtyckt bland både branschinsidern och allmänheten. Med Joakim i teamet stärker Radar ytterligare sin position inom strategisk insikt för beslutfattare inom IT-ekosystemet, säger styrelseordförande i Radar, Hans Werner.

I sin nya roll som marknadsanalytiker kommer Joakim Djurberg att fortsätta hålla ett vakande öga över den svenska IT-landskapet. Han kommer att följa såväl säljarsidan som köparsidan av branschen, och detta under Radars flagg.

– Tillsammans med Radars duktiga rådgivare ska vi ytterligare växla upp insikter för beslutfattare. Jag ser fram emot att ge insikter på marknadsutvecklingen, eftersom beslutfattare behöver god omvärldsanalys för att navigera i en svår och oförutsägbar tid, säger Joakim Djurberg.

Joakims marknadsanalytiska bidrag kommer att kunna läsas regelbundet i Radars digitala kanaler – såväl existerande som nya.

Om Radar

Radar specialiserar sig på insiktsfulla analyser och vägledning för att hjälpa organisationer att navigera genom komplexa ekonomiska och teknologiska landskap. Radar betjänar över 14 000 kunder i Norden och grundades 2007 av Hans Werner. Vi följer underliggande regulatorisk utveckling, marknadsutveckling och teknologitrender som påverkar grunden för IT-verksamheter. Radar har ca 25 anställda med huvudkontor i Stockholm, Sverige, samt kontor i Göteborg och Oslo. Läs mer på https://radargrp.com.

Kontakta oss

Kontakta oss
Iselin Paulsen