Radar Summit West i Göteborg den 25 januari med nya insikter för it-beslutsfattare

Styrelsesordförande i Radar, Hans Werner

© web_Hans_Summit23 3

Fullspäckad dag med insikt och framtidsspaningar

På Radar Summit West den 25 januari 2024 samlas återigen beslutsfattare inom IT och Tech för en dag fylld med insikter, inspiration och nätverkande. Radar West är en inspirationsdag som ger avstamp för verksamhetsåret -24. Det blir en fullspäckad dag med inspiration, nätverkande, kompetensutveckling, framtidsspaningar och rapportsläpp kring Radars senaste insikter.

-Sverige har ansökt om NATO-medlemskap, vilket ökar aktiviteten kring desinformation och destabilisering mot Sverige. I denna virvel av geopolitiska förändringar och ekonomiska utmaningar, där stormakter spelar ett högriskspel med både energi och teknik som insatser, framstår Sveriges väg framåt som en balansakt mellan globala trender och nationell försiktighet,” säger Hans Werner, arbetande styrelseordförande på Radar.

 

Hans Werner berättar hur Radar har satt ihop agendan för att adressera de största globala och lokala riskerna. “World Economic Forums nya rapport om globala risker visar att desinformation, cyberosäkerhet, inbördeskrig, inflation och bristande ekonomiska utvecklingsmöjligheter präglar bilden. Det är viktigare än någonsin för beslutsfattare att uppdatera sig om externa och interna riskfaktorer, samtidigt som de förväntas optimera sina resultat i ett svårt ekonomiskt läge. Radar kommer att ge nya insikter om det geopolitiska, ekonomiska och regulativa frågor för att säkra alltmer strategiska IT-beslut inom svenska och nordiska verksamheter,” säger Hans Werner.

Dagen kommer att ge deltagarna verktyg och insikter för att navigera genom det snabbt föränderliga IT-landskapet, med fokus på att förstå och hantera risker och möjligheter i en alltmer osäker framtid. Utvecklingen inom AI, nya direktiv som NIS2, cybersäkerhetsfrågor, riskstyrning och hållbarhet finns också på agendan, och många nordiska beslutsfattare samlas den 25 januari på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg.

För mer information och för att anmäla dig, besök evenemangets webbplats.

Om Radar

Radar specialiserar sig på insiktsfulla analyser och vägledning för att hjälpa organisationer att navigera genom komplexa ekonomiska och teknologiska landskap. Radar betjänar över 14 000 kunder i Norden och grundades 2007 av Hans Werner. Vi följer underliggande regulatorisk utveckling, marknadsutveckling och teknologitrender som påverkar grunden för IT-verksamheter. Radar har cirka 25 anställda med huvudkontor i Stockholm, Sverige, samt kontor i Göteborg och Oslo. Läs mer på https://radargrp.com.

Kontakta oss

Kontakta oss
Iselin Paulsen